Феноменът Фидес: Настигнах Ванга и Вера Кочовска

image_5710180_308_0Коя е тя
Фидес Хюсеин е сред най-изтъкнатите родни ясновидки и лечителки с международно признание. Родена е в Шумен, дълги години практикува ясновидство в Гърция, Иран, Дубай, Кувейт. От 9 години е в София. Иначе е от арабския етнос, името й означава „Врата към рая“. Баща й е националният шампион по борба Мехмед Пехливанов, 12 години непобедим борец на България, любимец на Тодор Живков и автор на незабравимата сентенция „Рънъта прави борбъта“. Дядо й Хюсеин дошъл от Палестина, бил е лечител знахар. От 6-годишна Фидес Хюсеин започнала да „вижда“ и намира изчезнали животни, предмети, хора. До услугите й прибягват от полицията за разкриването на тежки престъпления. Работила е по случаите „Белнейски“, „Гунински“, медицинските сестри в Либия. Търсят я и хора от подземния свят. Преди 6 месеца предрече за Митьо Очите, за самолетните катастрофи и за трагедията в Македония. Намира откраднати вещи, изчезнали хора, познава болести, лекува и вижда събития в бъдещето. Помага на хората с арабска защита.

Фидес, ясновидството от Бога ли е дадено или от дявола?
– От Бога, разбира се. Не може всеки да стане ясновидец. Човек може да е прочел купища книги, но трябва да има и наследствена дарба. Това е природната даденост. Феноменът трябва да е психоаналитик, психотерапевт, не само да предсказва. При мен дарбата се предаде от дядо ми – Палестинеца. Той беше знахар, ясновидец и лечител. Спомням си как дворът на къщата ни се пълнеше с хора, които идваха при него. Когато почина, бях на 5-6 години и плюх на керемида върху тензух, за да наследя таланта му и да започна и аз да лекувам хората. Дарбата ми се отключи, когато бях на 7 години. На 11 вече бях много прочута. Всеки ден пред нашата къща в Шумен спираха по 30-40 коли. Ванга ме беше посочила. Тя ми изпрати първите клиенти от Велико Търново. Казала им: „Ке отидете в Шумен, ке питате на гарата за момичето!“. Тогава още нямаше ясновидци. Имаше ходжи по селата – един Ахмед от Загориче, един от гара Самуил до Разград и Фетик ходжа от Асеновград.
Във вашето семейство каква религия изповядвахте?
– Мюсюлмани сме. Страхотна религия, омъжена ли си, нямаш право да поглеждаш друг мъж. Майка ми е била най-красивата жена в Източна България. Беше крехка и нежна. А баща ми – над 2 метра и 156 кила. Ял е само мамалига, а израства исполин. Служил е в казармата 3 години и Тодор Живков го оставя още 13, защото вече става борец, шампион и няма равен на себе си. Понеже накрая, като се прибра и си построи къща край Шумен, имаше 185 овце и две овчарски кучета, всеки ден колеше по 5-6 агнета. Не обичаше слаби и хилави хора. Питам го: „Тате, защо го колиш животното?“. Той отговаря: „Да не аби рънъта“. И се шегува: „Добре че майка ти не е агне! Агне, което не може да наддава, не се оставя за домазлък. Хубавата жена ражда здрави деца“. Бяхме 4 деца. Имам и още един брат, който почина от уроки.
Има ли наистина уроки?
– Уроки и магии вървят по улиците. Някои си връзват червен конец да ги пази. Това са глупости. Трябва да си защитен. Човек не може да върви с голата си душа срещу тях. Наскоро идва при мен жена. Направих й арабска защита. Случи се след година да катастрофира. Дрогиран шофьор карал на зигзаг срещу нея. Тя набива спирачки, избягва челния удар, разминават се на сантиметри и онзи избягва с мръсна газ, но този, който кара отзад, удря колата в багажника. Дойде да ми благодари, че в колата й всички са останали живи и здрави. Не се ядосва за материалното – тенекии се изчукват, важното е душата да запазиш.
Енергията ти изследвана ли е от специалисти?
– През 1992 г. при мен идваха изследователи по психотроника и езотерика от БАН и ми дадоха 100% оценка. Всичко, което предсказвах, се сбъдваше, макар че тогава още не можех да се изразявам добре. Ние бяхме три – Ванга, моята духовна майка Вера Кочовска и аз. Ванга не я познавах лично, но имам самочувствието да се сравнявам с нея. Разликата е, че Ванга контактува с мъртвите, а аз това не го правя. Работя с мисълта форма, а също и телепатично. И ето – тя има 41 години практика, Вера Кочовска 34, тази година и аз правя толкова.
Какво е „мисъл форма“?
– Преди години един вестник ми направи подарък на рождения ден. Той ме сравни с американски феномен, който с мисълта форма осъществява всичките желания на хората. И аз всичко мога да лекувам, дори диабет. Само при рак не мога да помагам, ако е в последен стадий и ако лекар не си е свършил работата както трябва.
Как го правиш?
– Помагам с арабска защита. Благодарение на светците, с които работя, вдигам хората. Работя с джинове, това са духове, и имам трето око. Трябват ми само рождената дата и малкото име на човек и влизам в аурата му. Виждам живота му 25 години напред.
Вярваща ли си?
– За мен няма религия. Когато има любов, тя е всичко. Не деля хората на християни и на мюсюлмани. Аллах и Господ е един и същ, само имената му са различни. Турци приятели нямам. И едно парче хляб ако съм яла, е било от християните. Защото, когато през 1993 г. приемах 1600 души на месец, от тях едва 16 са били мюсюлмани.
Нострадамус е казал, че войната ще започне от Изтока. Ще има ли трета световна война?
– Няма да има. Америка ще потъне. Господ ще я съди и наказва. Ще я сполетят бедствия, земетресения, наводнения, масови убийства. Част от САЩ ще изчезне, защото всичко тръгва оттам – атентатите в Търговския център и всичките войни досега са свързани с Америка. Много са грешни. Обама не вижда напред, не знае дори за един астрологичен период от 8 години какво ще стане.
Ще ни сполетят ли природни бедствия?
– Ще имаме още наводнения. През 2048 г. нещо ще се случи с Варна. За Македония познах и казах в едно от предишните си интервюта. Ще има пак земетресения близко до Румъния и Македония, но нас няма да ни засегнат. Българите са сърцати, благородни, вярващи, православни християни и Господ ще им даде берекет. Не бива да се отчайваме. Българинът изпадна в паника, защото управляващите се подиграха с народа ни. Кой купил Обзор, кой Дюните, кой Наречен. Всеки от политиците си има свой град. Останахме 4 милиона. От тях половината са пенсионери, 600 000 работещи, милион и половина деца.
Преди 5 години предрече, че България ще започне да се оправя през 2018 година. Продължаваш ли да мислиш така?
– Много хора ми се обаждат да ме поздравят и да ми кажат, че предсказанията ми се сбъдват. На 1 януари 2018 година влизаме в еврозоната. През 2024 г. българите ще започнат да се връщат от чужбина. 2048 г. ще има голяма промяна – всичко ще се обърне наопаки. Не говоря за България. Ще има страшни проблеми с южните ни съседи. Сега у нас ще има много убийства. Бежанците трябва да изчезнат оттук, всичките. В центъра на София вече не можеш да чуеш българска реч. Тук всичко е корумпирано. Политиците ни нямат национална отговорност. Затова в рамките на 4-5 години от парламента никой няма да остане. Ще има коренна промяна на хора и система. Ще дойдат млади политици.
Ще имаме ли жена президент?
– Категорично не! Макар че на много хора им се иска и ще гласуват за това. Президентът ни ще бъде българин, който ще дойде от чужбина и ще бъде на 40 години. Може да се случи след две или четири години, но той ще поведе България и наистина ще бъде добър.