Фидес: Спасих Емилия Масларова от тежка болест

20151014-vmgrycsyhvПрез 1973 година петричката пророчица Ванга казала: „Мен ке ме наследи момиче от Шумен. Тя е мънинка, ке порасне, ке биде новата Ванга”. Думите й са цитирани в два вестника – „Работническо дело” и „Отечествен фронт”, които пишат очерци за младия феномен Фидес Хюсеин. Вълната от новоизлюпени феномени след демокрацията не можа да я помете. Дълги години тя живее и работи в Атина, а когато се завръща, към услугите й прибягват криминалистите за разкриване на тежки престъпления. Фидес работи по случаите „Белнейски”, „Гунински”, намира изчезнали хора и предмети. Търсят я и от подземния свят. Помага срещу болести, уроки и лош късмет с арабска защита.

 

– Фидес, от кога е дарбата ти?
– Когато бях на 7 години, започнах да предсказвам. На 11-12 вече бях много прочута. Всеки ден пред нашата къща в Шумен спираха 40 коли. Записването ставаше една година напред. Леля Ванга ме беше посочила.

Тя ми изпрати първите клиенти от Велико Търново.

Тогава още нямаше ясновидци, имахме ходжи по селата. Имаше един ходжа Ахмед от Загориче, един от гара Самуил до Разград и един от Асеновград – Фетик ходжа. Леля Ванга беше права – аз станах ясновидката в този район. Аз предсказах и нейната смърт. Питаха ме докога ще издържи, защото беше вече много болна и аз казах: „На 11 август 1996 година”.

– Имала ли си срещи с нея?
– Не, но постоянно говорех по телефона с нея. Последния път питах: „Как си, лельо Ванге?”. Тя отговори: „Болна, болна”, след малко каза „добре” и… прекъсна. 2-3 месеца след като умря, ми се обади нейният осиновен син Димитър Вълчев. Попита ме: „Ще дойдеш ли да работиш тук?”. Отказах му: „Тя е моята духовна майка. Може да съм ясновидка, но

нямам място в нейната територия”.

– Това суеверие ли е или правило?
– Не е хубаво да се доближават две, владеещи силата. Смятам, че както приживе, така и след смъртта, не трябва да се смесват енергии.

При мен различното е, че имам повече таланти, работя на по-високо ниво от Ванга. Тя контактуваше повече с мъртви, аз това не го правя. Имам специални моменти. Работя с мисълта-форма. А също и телепатично. Това, което аз съм преживяла, никой не е преживял.

Много премеждия съм имала.

– Какви премеждия си имала?
– Когато бях на 5-6 години, съм се разболяла. Понеже имам брат, починал от уроки, баща ми, много уплашен, всяка седмица ме е водел по ходжи. Един ходжа от Шумен ме е оправил. Разбрал е какъв е проблемът ми – страхова невроза. Тя се получи след среща с едно човекоподобно същество, с дълга бяла брада, което ми се яви и каза, че имам ясновидска дарба. Семеен приятел – Фелдшера, казал на баща ми: „Дъщеря ти ще умре на 7 години”. А аз на 7 години съм започнала да предсказвам. Дядо ми Хюсеин е палестинец. Той е бил знахар-лечител. Предсказвал е на хората. Когато той почина, аз бях на 5-6 години и плюх на една керемида върху тензух. Направих го, за да започна и аз да лекувам хората, а когато плюеш на керемида, това се предава по наследство.
Татко почина на 50 и нещо, майка ми също на 50.

Останах сираче – това ми е кармата

Дядо ми, палестинецът, също е починал на 52. Баба ми на 38 години е останала вдовица. Били са много бедни. Баба ми е била от богато семейство. И когато се е омъжила за дядо, целият род се отказва от нея. Ражда се баща ми. Дядо ми маже къщите на бедните, за да му дадат една шепа царевично брашно, та да има с какво да храни детето. Яло е само мамалига, а израства 2 метра и 13 сантиметра! Когато на 18 години влиза в казармата в София, тежи 120 кила. Служи три години и Тодор Живков го оставя още 13, защото вече става борец шампион и няма равен на себе си – никой не може да го победи. Той е известният шуменски борец Мехмед Пехливанов, автор на прочутата фраза: „Рънътъ прави борбътъ”. След като приключил с борбата, си купил двайсетина овце, за да има храна.

– Редно ли е да страдаме за загубените си родители? Какво е лечението за човек, който не може да се откъсне от спомена?
– Никога няма да се откъснеш от тях. Те винаги са с теб. Ето, сега до мен е баща ми – нося 2 метра и 13 сантима, 140 кила нося на рамото си. Те са нашите духовни защитници. Те са ангели-хранители. Първо е Богът, после – пророците, след това – родителите.

– Разкажи как работиш?
– Знаеш ли, аз съм най-целуваната жена в този свят. Няма по-целувана. Едни го правят за благодарност. Други – за кадем. Сърцето ми от едната страна е чисто и свети като злато; като обърнеш другата страна, е черно като кюмюр. Толкова мъки съм видяла! Минавала съм през деветте кръга на ада – преживявания, духове, джинове, защото аз работя с джин.

– Какво е джин?
– Това са синовете на духовете. Ако са добрите – ти помагат. Ако са лошите – те мачкат. На толкова народ съм помогнала – от всички краища на света ми звънят – Италия, Холандия… Нямам спомени от сънища, защото цяла нощ не спя. Нося страшна отговорност, че трябва да помагам на хората. Моята сила е от един и половина до четири сутринта. Паля двайсет и няколко свещи и се моля.

Телепатията ми, мисълта ми е с тях. В последно време имам много случаи на деца с вселени духове в тях. Родителите ме търсят за помощ. Скоро помогнах за едно момиче. Тя е отличничка, красива, умна. Решили да я запишат в английска гимназия и изведнъж като казва:

„Не искам да живея, искам да се самоубия!”

Започнах да работя дистанционно. Оправи се за един месец. Това беше вселен дух. Друго момче от Горна Оряховица – стои в една стая, брадясал като поп, не се къпе, не излиза, има си свой свят. Сега е супер, ходи на работа. На най-големия лечител в Ямбол пък – Атанас Атанасов, синът му беше алкохолик. Оправих го само с мисъл. При мен водят тежко болни, които лекарите са отписали. Последният е на момче с изсъхнали бъбреци. Не един съм изправила на крака. Парализиран човек директно вдигам. В криминалистиката за мен няма пречки. Това ми е в кръвта – да намеря крадеца, убиеца, да помогна в беда.

– Имаш ли си помощници?
– Работя с трима светци. Тези шарлатани, които се появиха след смъртта на леля Ванга, чели някакви книги паранормални, да се махат, защото са смешни! Хората са лъгани, обезверени, толкова народ измря! Идват при мен накрая, аз да опирам пешкира. Не можеш да печелиш от болката на човека! Този грях се предава на децата ти, на внуците ти и един ден ще ти излезе през носа.

Не може ясновидецът да има такса, цена

– Пред какво се чувстваш безсилна?
– Не мога да реша само три неща: починал човек не мога да върна физически от гроб. Човек не умира – парче месо го заравят, остава душата му. Не мога да помогна на кармично обременени, защото там е наказание от Бог и не се меся. Например, дядото е убил човек – това се предава по кръв през поколение. И скъсани нерви не мога да връщам. Друго няма за мен нерешимо. Аз имам самочувствие на феномен. Докато повярвах в себе си, минаха 25 години. Когато говорят фактите, когато хората ми отварят вратата и ми казват: „Фидес, благодаря ти”, носят ми подаръци и ме целуват, вярвам в себе си.

– Имаш ли си ВИП клиенти?
– Идвали са Жан Виденов, Валентин Моллов, кредитни милионери, депутатът Георги Дилков – Лорда. На Иво Карамански му предрекох смъртта точно как ще стане. Само датата не познах. Той не повярва. През 1998 г. помогнах на певицата Славка Калчева.

Бяха разбили сейфа на дома й в Ямбол и аз помогнах да разкрият престъпниците, доверявала ми се е Райна Кабаиванска и дори по едно време станахме приятелки, но после изгубихме връзка, спасих Емилия Масларова от тежка болест.

– Казват, че ходжите могат да правят черна магия и да я развалят…
– Нямаме ходжи вече! Те са хора на дявола, щом правят магии! Онези, които ме лекуваха като малко дете, измряха. Сега има някакви измислени. Всички ясновидци и ходжи днес са бизнесмени. Трима сме истинските – Ванга, Вера Кочовска и аз. С Кочовска работих 2 години. С Лео Петров, за когото пише Лиана Антонова – 12 години. Пращала съм му хора. Той ми казва: „Ти си ясновидката на България, ти си най-силната лечителка”. Господ ми е дал сила, но тя е много чиста. Не може един човек да прави магии и да прави добро с изцапани ръце.

– Ще има ли война?
– Война ще има от Русия, Украйна, Сирия. За Македония казах неведнъж – няма да ги има, те ще бъдат България. Тук няма да бъде засегнато. Обаче пак ще фалират банки.

– Виждаш ли бъдеще за България?
– Дала съм вече прогноза за България. Знаеш ли колко сме в момента? 4 милиона. Това не е държава! Сменят се политиците, идват други, и те се ояждат, крадат. И природата тръгна срещу нас. Всичко е от алчността, от завистта и злобата. Хората са повече злобни, отколкото добри. През 2018 г. обаче започваме да се оправяме. През 2024 г. България става райски кът. Ще се върнат младите от чужбина. Да мислим така: всичко това, което е в България, то е мое.

Мила ЙОНОВА