Четвърто дете на политик ше отиде курбан

Наследницата на Ванга, Фидес Хюсеин: Четвърто дете на политик ще отиде курбан.

A-God-of-Miracles
България ще се оправи през 2018-а , тази година няма да има бедствия
– Фидес, какво мислите за трагедията със сина на президента Росен Плевненлиев, Филип, който почина само на 15 ? Карма ли е това ?
– Да и то тежка. Президентът носи кармата на цяла България. Това е трето дете на действащ президент, което умира по време на мандата му. Това е заплащане за греховете на всички алчни хора. За съжаление ще има още едно дете с подобна трагична съдба. Четири курбана ще си заминат.
– А двете невинни деца, които загинаха в Лесидрен под гумите на автоджигити ? Каск си обяснявате съдбата на хора, които нищо лошо не са направили, а им се случват ужасни неща ?
– С родови проклятия. Те платиха кармата на предците си, на баби и дядовци. Ако направиш нещо лошо на някого, това се предава по кръв през поколение до девето коляно и винаги някой невинен плаща за тях. Но карма и съдба са две различни понятия. Съдбата често може да я определяме ние самите, когато учим, работим здраво, имаме добри мисли и полагаме услилия в определена насока. Другото е писано, то не може да се изменя.
– В предишно интервю за “Галерия“ вие предрекохте, че ще има убийства на политици. Сбъдна ли се тази прогноза ?
– Да, беше убита секретарката на кмета на Пазарджик и хубавият мъж в Русия (Фидес има предвид руският политик Борис Немцов – бел. ред. ). За съжаление това не е всичко. Още убийства ще има в Македония, Украйна, Русия и у нас. Имах прозрение за малайзийския самолет, който се разби в Украйна и причини смъртта на 295 човека. Веднага казах, че е умишлено причинено и познах. Както съм предсказала и за нашите медици в Либия, че ще ги освободят след 9 години. А всички казваха, че те ще бъдат обесени.
– Търсят ли ви още за разкриване на тежки престъпления от полицията ?
– Работих по случая на изчезнал мъж от бургаски старчески дом. Видях го убит, но отказах да се занимавам със случая, защото там бяха намесени големци. Нали на Белнейски убиеца аз го открих. Колко години влачеха това дело. Задържаха един. Казах, че има и втори. Ще дойде време и ще го хванат.
– Не Ви ли тежи това съприкосновение с човешките нещастия ?
– Живея два живота – единия денем, другият нощем. Тогава не мога да спя. Говоря си с духовете. Не съм психично болна, нормален човек съм. Но имам тежка орис. Имам син и дъщеря, знаете ли какво изпитва една майка, когато при нея дойде друга майка и попита: “ Кой ми уби детето? “ . Като майката на студентката от онзи нашумял случай – връща се от Франция и намира дъщеря си убита заедно с кучето. По това време си бях в Шумен, приемах по 600-700 човека на месец. Нямаше толкова много ясновидци. Най-прочутите бяхме Кочовска, Момера и аз. Видях млада, красива софиянка, чакаше с черните си дрехи и ме питаше: “ Госпожо, кой ми уби детето? “. И аз и отговорих: “Артан, македонецът, крие се във Варна“. Там го намериха.
– Вие сте любимка на артистите. Помагали сте дори на Райна Кабаиванска. Имате ли нови клиенти сред известните ?
– Продължавам да помагам. Моят дом е като спешно отделение. Работя с джинове и правя арабска защита. Но мога и да лекувам. Стефан Митров аз го спасих от инсулт преди 3 години. Скоро се срещнах с певицата Роксана. Не е етично да казвам за какво. Мога само да споделя, че ме потърси за професионален проблем, не за любовен.
– Ще има ли земетресения и бедствия ?
– Тази година ще бъде добра. Няма да има наводнения и земетресения. Но хората тръгнаха само с материалното, забравиха си душите. И природата се изпречи срещу алчността, завистта и злобата. Не сме благодарни за това, което имаме. Не ни стига парчето хляб, дадено от Господ. Бизнесмените са толкова алчни. Искат, искат, не знаят какво да ги правят тези материални блага. А имат един живот. Ти можеш ли едновременно да караш 20 коли, да живееш в 20 апартамента, да обитаваш 20-те си хотела ? Не можеш. Защо ти е тогава ? Ти имаш това, а другият няма какво да яде.
– Освен в Македония, ще има ли още трусове на Балканите ?
– Гърция, колкото и да се вдигне в момента, пак ще потъне. Още от малка я виждам черна тази страна. Много ще пропадне. Това беше най-хубавата държава, аз ще стане най-мизерната. Те са кармично обременени, защото се женят за втори и трети братовчеди, имат кръвосмешение. Господ им е дал само едни портокали и мандарини. Ние сме рай пред тях. Сега в Сърбия е добре. Македония ще се влее в България, няма да останат в албанската част. Това ще решат големите сили. България е райско кътче. Пази я някаква сила. Макар, че има много бедни хора, които няма какво да ядат и много богати, които не си знаят парите, ние ще се изправим, защото Бог ни обича. През 2018 г. започва вече да просветва, ще заприличаме на европейци. През 2024 ще сме номер 1. Ще се върнат всички сънародници от чужбина. Но трябва да си върнем духовното начало. Да си отворим сетивата към позитивното и красивото. Само тогава ще бъдем щастливи.