Ясновидката на Маргините: На братя Диневи жените са им правили магии!

20100329-daalxuiuxrМаргините са най-богатите българи – те притежават целия Халкидики.
Фидес не се нуждае от представяне, защото тя е един от най-известните ясновидци, от чиято помощ се ползва както полицията, така и имена от подземния свят като Маргините. Какви са тайните на братята и кои от известните хора имат магия, феноменката разкрива единствено пред „ШОУ”.

…………………………………
– Фидес, ти минаваш за най-голямата магьосница в страната. Кажи нещо повече за тази тайнствена сила, която покосява и издига хора…

– Магии се правят и почвата им у нас е твърде благодатна, защото народът е отчаян, а богаташите – алчни. При мен идват известни дами и господа, които искат да направя така, че едва ли не тутакси, докато се приберат вкъщи, съпрузите им да умрат – я инсулт, я инфаркт да ги покоси, че да им оставят богатството сами да се разпореждат с него.

На братя Диневи жените са им правили магии.

Но те са силни дяволи тия двамата – не се дават лесно.

При мен само за тая седмица три такива случая имам – да ми поръчват смърт. Като не се съглася, защото аз такива ги отклонявам, те отиват при друг – със същата молба. До 40 000 стигат поръчковите магии. Смятай за колко пари ламтят поръчителите! И друго съм се чудила. Чувам, че хора, които минават за интелектуалци сред елита, като братя Бедникови, взимат по 4-5 хиляди лева, че и повече, да правят магии. И не го отричат. Похвалиха се даже във вестника, че са хвърлили от колелото на смъртта синовете на Сашо Балкански в цирка и че съсипали Миглена Ангелова. Всичко това да го кажат не прости хора, ами авторитетни собственици на телевизия! Ако беше някоя бабичка от родопско село, разбирам. Ама такива хора като тях да се занимават с черна магия, нямам думи!

– Много хора си мислят, че имат магия, а пък едва ли е така…
– Ами иначе как ще им вземат парите?! То излезе, че цял народ има направена магия. При мен дойде Стефка Берова – твърдо убедена, че има магия.

Краката я болят, дъщеря й не се жени и т.н.

Казвам й: ”Не си внушавай, няма такова нещо. Имало е родово проклятие, но не сте засегнати. Дъщеря ти е имала копанарска магия, но срокът й е изтекъл. Ще се омъжи, ще има едно красиво момиченце”. Това е положението. Не мога да кажа, че има магия, като няма.

– Като гледаш така в лицето хората, познаваш ли кой има магия?
– Като е близо до мен тоя човек, настръхвам и почва да ми се вие свят. И по телевизията като гледам, виждам много неща за хората. Идват ми като думи, като представи… Масларова видях оня ден по телевизията. Тя е много уплашена в момента, но в рамките на половин година ще се разбере, че не е крала, колкото й приписват. Ще излязат много работи и ще спаси кожата. Няма да влезе в затвора.

– Първанов ще падне ли от власт?
– Абсолютно сигурно. А Бойко между две коли ще го притиснат – там ще се опитат да го ударят… Едната е джип, другата – обикновена лека кола. Така виждам. Няма да успеят.

– Иван Костов по едно време беше почернял някакси – всички мислеха, че е болен…
– Нито болест, нито магия има той – дълголетник е. По-здрав е от всички ни и може да го мразят, но чиста карма има Костов. Над 100 години ще живее.

– Лили Иванова?
– Лили има. И при нея лошото се усилва от думи. Непрекъснато негативно влияние има върху нея от приказките на хората. Много я дъвчат. Цял живот. Тя е талант, но в личния живот куца. Трябва да се пази от обир – голям обир й готвят. Преследват я вече тия, които са го намислили. Душмани има и сред приближените. Един съвет ще й дам: и да се разболее, да не пада на легло. Защото легне ли, там ще й видят сметката.

Ще искат да я уморят за пари. С нещо в храна го виждам.

– Други фатални и омагьосани от елита?
– Туй момче, дето пее с Райна – Стефан Митров – хич не му върви на него, но аз лично ще го оправя. И то – без пари. Понеже е голям талант. Ще има голяма кариера. Скоро ще тръгне всичко – много ще пътува извън страната. И личният му живот ще се оправи. Райна – това красиво дете, и тя има магия. За раздяла – да не й върви в личния живот. Макар че е кръстена от леля Ванга. Преслава също има магия. Азис има много неприятели. Ще падне материално – ще го фалират, няма да е богат. Въпреки че е богоизбран. Още един богоизбран певец има – световна слава ще има Краси Аврамов. Само ще видят след време как ще прослави България това момче – повече от Стоичков и Лили Иванова.

– Ти беше първата и единствената, която навремето предсказа, че медиците ни няма да бъдат убити и ще се върнат в България…
– Тъй е. Думите ми бяха точно: „Няма да ги обесят!“. Славка Калчева е идвала при мен в труден момент. А на Ваня Червенкова преди 25, че и повече години

й казах да се пази от куршум.

Бях 20-годишна тогава. След години, тъй се случи, че бях във Варна, като я стреляха. На челото им пише на някои хора какво ги чака. През 2006-а помогнах на Снежана Дренска от Общинска болница – Варна да се спаси от черна магия за смърт. Мъжът й беше шеф на болницата – Иван Дренски. Имаше врагове, корпоративни интереси се набъркваха и една жена там беше виновницата. Мариан Първи от Сливен аз го предупредих, че ще прави автомобилна катастрофа. Той така загина…

– Ще има ли нови отвличания на богати у нас?
– Да. Има временно затишие, но отвличанията ще продължат.

– Кои са най-богатите българи?
– Маргините. Тяхно е цялото Халкидики.

– Помагала ли си на хора да стават богати?
– На много. И имена на фирми ще ти кажа: „Ив колекшън сие Попови“. Нямаха работници – сега 300 човека работят там. „Инжстрой“ – Пламен Стоянов – вдигнах го от фалит 99-а година ; Вълко Вълев с мелницата в Сливен – и него от дъното на върха го издигнах.

– За теб пише в една книга, която наскоро излезе на пазара с един жълт вестник…
– Първо ми искаха пари за тая книга – отказах. И се изненадах, като се видях вътре. Тая книга хич не ми хареса – нито като подбор на хората вътре, нито като качество на написаното. Пише за някои, че са лечители, а те не са. Аз лично ходих при Радка Батанова в село Енево. Взимаше по 10 килограма олио, захар от хората – всичко каквото в супермаркета има. С продукти се зареждаше жената – магазин ли имаше за хранителни стоки, не знам. Лежат седем човека по леглата в една стаичка, а тя в съседство пие кафе и си лакира ноктите. И като вземе да й съхне лака, им вика: “Хайде ставайте, готови сте!” – ей-това й е лечението /смях – б.а./. Веднъж я питам: “Аман, хубаво взимаш тия храни от хората, ама от всеки и катинар искаш – за какво са ти толкова катинари, колко мази имаш?!”, а тя се смее и ми вика: “Абе, нали разбираш – това е бизнес!”

Поне си призна.

Има една голяма шарлатанка за мене и това е Мария Стойчева. Синовете й са автокрадци, а тя праща хората да си търсят колите напосоки. Една Иванка от кв. „Чайка“ във Варна я беше пратила на 50 км от града. Ама накъде, един Господ знае. Стойчева е направо една пропаднала жена – шарлатанка. Миналата седмица се безпокоях за здравето на сина си. Звъннах на някои от тия, от книгата. Един ми поиска да му пратя 100 лева плюс снимка – маг Захари Тодоров. Една ми изкара акъла – Теди Куцева. Вика: “До една седмица ще умре синът ти. Бързо пращай парите, щото иначе синът ти умира!”

– Две възрастни жени от Княжево се занимават с разваляне на магии. Търсят ги от цяла България. Взимат ги с коли и ги водят там, където баба Цецка каже, че им е заровена магията…
– Знам за тях и не им вярвам. Пътуват, за да им вземат парите и всичко да изглежда правдоподобно. Носят в ръкава нещо, пущат го на мястото и викат: „Ето я магията!“ Затова ходят по две. Дойде при мен едно момиче, което е ходило при тая баба Цецка. Казала й, че магията й е заровена в Карлово. Момичето нито има роднини там, нито по някакъв друг начин е свързано с тоя край. Малко вероятно някой да отиде дотам, че да й връзва магия, при положение, че и тук има гробища, мъртви води и живак.

Основните методи са свързани с тия три неща. Смъртната магия е с живак – там отърване няма. Има български, копанарски и турски магии. Турците правят три вида магии – за любов, за раздяла и за смърт. И умеят. Циганите правят „кирливи“ магии – да се разболееш за кратко и пр. Българските ги правят поповете. Ще се изненадаш, ама е така. Аз знам кои ги правят. В Русе има един, не искам да му казвам името. Взимат от хората коса, нокти, кожа, предмети и правят поръчкови магии с молитва. За 24 часа могат да те вкарат в гроба.

Истинските ходжи, които умееха да противодействат на злото, бяха трима: Ахмед ходжа, Афус ходжа и Тефик ходжа от Асеновград. Те умряха един след друг. Няма вече истински ходжи в България. Затова работя с чуждоземски.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА