Ясновидката Фидес направи уникална прогноза за България

armonieДъщерята на Мехмед Пехливанов се превърна в известна българска ясновидка

Тя се казва Фидес и е родена в Шумен. Нейният баща е Мехмед Пехливанов – известният състезател и шампион по борба.

Дядото на Фидес пристигнал в България от Палестина. Той владеел изкуството да лекува с билки и бил знахар. Името Фидес означава „врата към Рая“, писаха на сайта senzacia.net.
Ясновидката Фидес

Ясновидката Фидес

Когато навършила 6 години, малката Фидес започнала да получава видения. Тя видяла кой е откраднал кокошката съседите или овцата на други съседи.

Пак в детските си години Фидес получила странно видение – появило се едно страшно човекоподобно същество, което казало на малкото момиченце, че ще бъде ясновидка.

Малката Фидес толкова много се уплашила, че развила страхова невроза. Родителите й започнали да я водят по лекари. Те ги стреснали, че щяла да умре. Но известен ходжа лял куршум и малката Фидес се оправила.

На 11 години Фидес вече доказала своите безспорни ясновидски качества и се прочула не само в Шумен, но и далеч извън пределите на града.

Ясновидката Фидес нарежда себе си след Баба Ванга и Вера Кочовска.

Днес Фидес с гордост твърди, че през нейния дом за съвети са минали почти всички известни българи. Ясновидката помага на полицията в разкриване на сложни криминални престъпления.

Баба Ванга предсказала, че ще бъде наследена от жена от Шумен, но в онези години Фидес все още била малко момиченце.

Освен да прави ясновидски предсказания в рамките на 25 години напред в бъдещето, Фидес лекува успешно различни болести. Когато знае името и рождената дата на един човек, тя влиза в полето на неговата аура и може да предсказва или лекува.

Ясновидката Фидес е категорична, че през 2018 г. България ще бъде толкова добре, че ще се превърне във втория Дубай. Ние имаме разкошни природни дадености – гори и море, а това е уникална комбинация, която чужденците оценяват и ще оценяват още повече.

Господ пази България, но и българите трябва добре да се потрудим, за да имаме успехи. Ясновидката Фидес подчертава, че всичко около нас е енергия – положителна и отрицателна. Именно тези енергии стоят в основата на доброто и злото.

Ясновидката Фидес препоръчва хората да не падат духом, защото тогава дяволът (негативната енергия) започва да ги атакува още по-силно и точно тогава се появят лошите събития.

Ясновидката Фидес съветва да изпитваме възможно повече позитивни мисли и емоции, за да се случват повече хубави събития около нас, защото само с добри молитви и позитивна нагласа ще можем да преборим негативността!