Наследницата на Ванга с шокиращо предсказание

Жената, която Ванга е посочила за своя наследница, направи шокиращи предсказания

pic-200x300Още през 1975 година Ванга прави предсказанието, че има човек, който ще я наследи. Според думите на пророчицата, нейната наследница все още е малка, но след смъртта й ще я наследи напълно. Така и става. Лично Ванга изпратила при нея няколко човека, на които Фидес Хюсеин помогнала.

Тя е от Шумен, но дълги години е живяла в Атина. Фидес разказва, че лично Ванга изпратила при нея семейство от Велико Търново, което имало проблеми. Фидес започнала да предсказва, едва когато била на 7 години. Само 4 години по-късни тя вече е известна като наследницата на Ванга.

Въпреки, че лекарите направили прогноза, че тя ще доживее до 5 годишна възраст заради силната форма на страхова невроза, от която страда, Фидес е била излекувана от местен ходжа.
Наследницата на Ванга

Наследницата на Ванга предсказа политическо убийство през следващите месеци

Посочената от Ванга за нейна наследница работи по разкриването на престъпления. Едно от тях е случаят „Белнейски“. Сред клиентите й са редица известни личности. Фидес предсказала смъртта на Иво Карамански, но той не й повярвал. Успяла да излекува Емиля Масларова от тежко заболяване. Сред хората, на които е помогнала, е Славка Калчева, Райна Кабаиванска.

Фидес предсказала дори датата на смъртта на Ванга.

Наследницата на петричката пророчица позна, че Бойко Борисов ще спечели и друг мандат и отново ще управлява. Тя заяви, че Бойко Борисов има много зложелатели, които искат да отнемат живота му, но няма да успеят. Въпреки това Фидес предсказва политически убийства за периода ноември 2014 – февруари 2015 година.

Наследницата на Ванга е категорична, че положението в страната ни ще се подобри през 2018 година. Тя заяви, че бедствията за страната ни са свършили и ни очакват още много катаклизми.

Фидес потвърди думите на Ванга, че Варна ще потъне под вода, пише Всеки ден.